May 14, 2010

and the winner is...


And this lovely lady in silver and pearls will get new home with.. ta-daa!.. Martta from Finland! Please send me your full address so I can post it to you.
Thanks to A, who was helping me and picked the paper with winners name from bowl. And don't worry, if you didn't win this time, you will get soon new change!

8 comments:

  1. Oi, kui ilus! Kahju, et hiljaks jäin kommimisega... Mul pole kunagi ühegi ehtekunstniku ehet olnud:)

    ReplyDelete
  2. kahju küll, aga tasub jälgida, varsti jälle loosin midagi :)

    ReplyDelete
  3. Oot -mis värk on? Mis loosimine? Mida tegema peab? Kas on mingid tingimused või toimib asi teenete vastu?

    ReplyDelete
  4. Oli loosimine, kestis 1 nädala. Kõik kes kommisid postitust osalesid automaatselt. Eks mingi aja pärast jälle :)

    ReplyDelete
  5. Heh. Sa ju laostud nii? Kommentaatorid peaks ikka ka kuidagi pingutama ja oma panuse andma. Näiteks nii, et iga kommentaator peab Ühiskassasse andma mingit kraami mida siis pärast loosida saab. Kui on 10 kommentaatorit, laekub ka 10 asja ja siis on jube hea valikuvõimalus. Võib kasvõi mitu loosimist teha. Seda võib ka loosifondiks nimetada.

    Aga seda peab jälgima, et ei toodaks mingeid nõelapatju ja heegeldatud pajalappe. Et oleks ikka korralikud asjad: torutangid, liivapaver, muruniiduki õli, väetis, suitsuvorst, köis, kilo naelu vmt.

    Siis oleks motivatsiooni...

    ReplyDelete
  6. Haa! Se on jumalast hea idee! Mul ongi üks sputnik tolmuimeja ja silikonipüss üle, ma peakski need järgmisena loosi panema. Ja täiesti õige jutt, et peab olema ka tõsiseid asju, mitte ainult naistele ninnu nännut!

    ReplyDelete
  7. Kuule. kusjuures just naised neid asju nüüd kasutavadki, sest mehed on kõik geid või lihtsalt abitud. Sest need mehed, kes päriselt torutange kasutavad on ju lihtsalt primitiivsed tropid, keda sõimatakse kõikjal, kus keegi sõna võtab.

    Kaasaegne mees käsi ei määri vaid oskab selle asemel oma tundeid väljendada ja tegeleb loovate asjadega.
    Torutööd on nüüd naiste osa -mis ongi õige -sest naised soovivad et neid võetakse isiksustena ja mitte mingite objektidena.

    ReplyDelete
  8. Uhh.. ma arvan et osad naised ei tea tänapäeval kas nad tahavad olla iseseisvad või lillekesed ja siis vaesed mehed satuvad segadusse proovides neile meele järgi olla.

    naine armub mehesse, siis proovib meest muuta ja kui se õnnestub, siis jätab ta maha, kuna se ei ole enam sama mees kellesse ta armus.

    ReplyDelete