Mar 3, 2010


... and more snow...
Hope that spring will come soon...

3 comments:

  1. Aga suvel on ju puugid? Sa puuke ei kardagi või? Pealegi on suvel pidevalt selline tunne, et peaks kuidagi aktiivne olema -et võiks vähemalt ujuma minna või midagi...

    Suve lõpuks tekib tavaliselt süütunne, et oled jälle oma elu kasutult ära raisanud, sest sa ei käinud 3x päevas ujumas, ei surfanud, ei käinud ekspeditsioonil, ei teinud iga päev piknikku, ei grillinud hommikust õhtuni, ei külastanud kõiki oma miljoneid sõpru ja tuttavaid raasikul ja Vändras jne.

    Jube...

    ReplyDelete
  2. hehh, meil on erinev suvi. Minu jaoks suvi on see kui saab päiksega ärgata ja ei pea endale riiteid selga kuhjama et ära ei külmuks. Ja vabal päeval saab päikse käes magada :)
    Kui suve jooksul jõuan ühe korra randa siis on minu jaoks suvi õnnestunud ja ilmad olnud ilusad :) ah jaa, korra vähemalt kindlasti ka suvilasse marjapeenrasse.

    ReplyDelete
  3. Talvel saab ju täpselt samu asju teha? Just vaatasin, et jõe ääres on suur tükk jääd välja saetud ja selline mõnus olemine. Purikad tilguvad ja...-romantiline!

    Näiteks võib lihtsalt lumme visata ja niisama lesida. Siis võib kujutleda, et oled parasjagu kusagil arktilisel ekspeditsioonil ja et sul on toiduvarud otsas ja kõik kelgukoerad on juba ära söödud ning sa oled täiesti üksi, sest ülejäänud ekspeditsiooniliikmed on ammugi hinge heitnud. Ja siis võib lihtsalt mööda hangesid sumbata ja niisama lumes aeleda, sest käia ju enam ei jaksa (nälg!).
    Umbes nagu Scotti ekspedistioon.
    Sa proovi järgi -see on väga vahva...

    ReplyDelete